Onze trainers

Hieronder stelt Frédérique zichzelf voor.

Beste tennissers,

Ik ben Frédérique de Vries en ik ben 18 jaar oud. Ik woon in Arnhem samen met mijn ouders, mijn broertje en onze hond. Ik studeer International Development Management bij Van Hall Larenstein in Velp en zit nu in mijn eerste jaar.
Ik ben begonnen met tennissen toen ik vier jaar was. Toen ik ouder werd ging ik steeds meer trainen en wedstrijden spelen. Ik heb tot aan mijn 16e veel jeugdranglijsttoernooien gespeeld. En meegedaan aan de Nederlandse kampioenschappen en internationale toernooien. Ik speelde al die jaren in de top 30 van Nederland. Op dit moment train ik iets minder maar nog steeds heel fanatiek en met veel plezier (speelsterkte 3). Sinds een aantal jaar speel ik competitie bij TV Beekhuizen.
Nadat ik geslaagd was voor mijn havodiploma, heb ik een tussenjaar genomen. In dit tussenjaar heb ik de opleiding tot tennislerares gevolgd bij het CIOS in Arnhem. Hier heb ik vervolgens mijn diploma voor gehaald en sinds de zomer van 2020 ben ik begonnen met lesgeven op TV Schaarsbergen, waar ik een aantal uren per week lesgeef. Sinds eind oktober verzorg ik de trainingen op maandag bij RTC de Laak. Ik doe dit met veel plezier, omdat ik het leuk vind om mijn kennis en ervaring aan zowel kinderen als volwassenen over te dragen.

Frédérique de Vries