Toernooien

Pré Pinksteren Toernooi RTC de Laak dubbel in poules

4 t/m 8 juni 2019

Vanaf dinsdag 4 juni tot en met zaterdag 8 juni organiseren we op RTC de Laak weer het jaarlijkse dubbeltoernooi in poules en vanaf 30 jaar kan iedereen meedoen.

Omdat het Pinksteren is op zondag 9 juni gaan we op deze dag niet meer spelen zodat iedereen lekker Pinksteren kan gaan vieren.

We spelen Heren-, Dames- en Mixed-dubbel in de categorieën 3 tot en met 8 en zoals gezegd in 30+ en 50+ en bij voldoende deelname ook in 65+.

Naast de wedstrijden maken we het weer ouderwets gezellig met sportieve activiteiten en leuke prijzen. Het recreatieve element staat hoog genoteerd bij dit toernooi.

We willen vooral vragen of we met veel leden van RTC de Laak kunnen meedoen. Dus schrijf je in voor dit gezellige toernooi. We willen leden die speelsterkte categorie 8 of 9 hebben vooral uitdagen om ook eens in te schrijven voor dit toernooi. Het is allemaal voor de gezelligheid en je speelt natuurlijk wel om te winnen maar daar gaat het in dit toernooi minder om.

En daarnaast willen we natuurlijk onze groep 65-plussers vragen en ook uitdagen om in te schrijven. Dan zien we jullie ook een keer ’s avonds spelen en het is ook gezellig in de avond met lekkere hapjes.

Schrijf je in via deze link naar mijnknltb.toernooi.nl of via toernooi.nl en zoek op de Laak.

De Toernooicommissie: Gerrit-Jan, Willem, Myriam, Tosca, Rob, Sebastiaan

 

 Strijland Open (ook voor 65+ deelnemers)

19 tot en met 25 augustus 2019

Het smakelijkste toernooi uit de regio, het Strijland Open.

We nodigen iedereen uit om mee te doen, dus ook de 65+’ers. Voor deze speciale categorie 65+ worden geen hele wedstrijden gespeeld maar een uur en een kwartier.

Je kunt inschrijven voor de volgende leeftijdscategorieën:

Open: elke leeftijd kan zich inschrijven, voor de speelsterktes 3 tot en met 9

35+: je moet in 2019 35 jaar zijn of nog worden, voor de speelsterktes 6 tot en met 9

65+: je moet in 2019 65 jaar zijn of nog worden, voor de speelsterktes 6 tot en met 9

Vooral het spelen in de speelsterkte categorieën 8 en 9 geeft voor de beginners een leuke uitdaging om zich te meten met anderen.

We spelen zoveel mogelijk in poules zodat iedereen meerdere wedstrijden kan spelen. Alleen als er heel veel inschrijvingen zijn voor een categorie zal volgens afvalsysteem worden gespeeld. We zorgen er dan wel voor dat elke deelnemer dan toch minimaal twee wedstrijden kan spelen.

Natuurlijk is er weer voor voldoende catering gezorgd, er is een groot buffet op vrijdagavond met salades, kazen en specialiteit van de chef die we nu nog niet onthullen en dat allemaal gratis !!!

Op vrijdagavond doen we ook weer de grote verloting met planten, elektrische apparaten, horloges, etc. Het wordt dus een groot feest op vrijdagavond 23 augustus. Noteer die vast in je agenda. Ook als je niet meespeelt.

Laten we ervoor zorgen dat de spelers van De Laak goed vertegenwoordigd zijn. Dus schrijf je allemaal in zodat het een gezellig toernooi wordt met ook veel deelnemers van RTC de Laak.

Inschrijven kan (vanaf nu tot 13 augustus 2019) via deze link naar mijnknltb.toernooi.nl of via toernooi.nl en zoek op Strijland.

 


 Clubkampioenschappen

2 tot en met 8 september 2019

Back to the tenniscourt! Ben jij er ook weer bij?

Begin september organiseren wij weer de Clubkampioenschappen.

Alles is mogelijk: stel zelf een poule samen met een aantal andere spelers, 18-25-30+ of 65+ alles mag. Ook de jeugd en onze veteranen zijn van harte welkom. Uiteraard delen we de poules in op speelsterkte en leeftijd. Elke avond zorgen wij voor lekkere hapjes, is er een loterij op zondag en zijn er mooie prijzen te winnen.

Ook dit jaar is de organisatie in handen van Roderik Teunissen, Marja van de Kracht en Wilko Goldebeld

Inschrijven kan via deze link naar toernooi.nl