Training 2018-2019

Vervolg trainingen in najaar 2018

De zomervakantie staat op het punt van beginnen en dan liggen de tennistrainingen uiteraard stil. Maar uiteraard kun je je iedere dag op het tennisveld melden om lekker te spelen. 20 augustus start het Strijland toernooi en 3 september de clubkampioenschappen. En na de vakantie starten we uiteraard weer met de tennislessen. Je kunt je aanmelden voor jeugdtraining, seniorentraining en competitietraining.

Jeugdtraining

Wij (bestuur en trainer) vinden het belangrijk dat jeugdleden het gehele jaar trainen. Daarom starten wij vanaf september met een cyclus van 34 weken tot aan de zomervakantie. Uiteraard is er geen training tijdens reguliere vakanties. Het liefst trainen we in groepen van 6 kinderen, mocht dit niet lukken dan met 4 of 5 kinderen. Uiteraard zit hier een kostenplaatje aan vast en daarom mag er in 2 termijnen betaald worden via automatische incasso. Daarnaast hebben wij een sponsor bereid gevonden om een substantieel bedrag bij te dragen om de kosten voor de ouders te verlagen. Hoeveel dit per lesgroep is uiteraard afhankelijk van hoeveel jeugdleden gaan trainen. Ter indicatie: bedrag per jeugdlid voor 34 lessen in een groep van 6 komt uit op 283 euro. Stel dat de lesgroep maar uit 4 kinderen bestaat, dan komt het bedrag uit op 425 euro. Ons streven is dat de sponsor dan het verschil tussen 425 en 283 euro betaalt per groep.

Wil je meedoen? Schrijf je dan nu in via aanmeldingsformulier Jeugd lessen 2018-2019

Seniorentraining

Vanaf september bieden we iedere keer 10 lesweken aan. De maandag en woensdagavond zijn de vaste trainingsavonden. Bij voldoende belangstelling kan ook op zaterdag getraind worden.

Wil je meedoen? Schrijf je dan nu in via aanmeldingsformulier Senioren lessen 2018-2019

Competitietraining

Medio september start de najaarscompetitie. Teams kunnen zich aanmelden bij Jaco om voor of tijdens de competitieperiode een of meerdere trainingen te volgen. Neem hierover contact op met Jaco.

Wil je deelnemen aan één van de trainingen vul dan het benodigde formulier in en stuur dit digitaal op naar Jaco. Iedereen die wil gaan deelnemen dient een formulier in te vullen, ook wanneer men zich als groep aanmeldt. Als er vragen of opmerkingen zijn over het lesaanbod, neem dan gerust contact op met Jaco Beeuwkes trainer: 06- 25637536 of per email: jacobeeuwkes@gmail.com

Ga je deelnemen aan de trainingen dan ben je akkoord met het geldende lesreglement. Lees hier het Lesreglement RTC de Laak 2018-2019.

Uiteraard kun je ook altijd contact opnemen met 1 van de bestuursleden

Met vriendelijke groet

 

Bestuur RTC de Laak
Totaal in Tennis
Jaco Beeuwkes