Competitieagenda

Speel gezellig mee in de competitie! Samen met je teamgenoten ga je voor het beste resultaat.

En hoe vaker je speelt, des te beter je wordt. Een mooie combinatie van inspanning en ontspanning…

Als lid van RTC de Laak kun je deelnemen aan drie formele competities: de voorjaarscompetitie, de zomeravondcompetitie en de najaarscompetitie. Die worden georganiseerd door de KNLTB. Daarnaast bestaat er nog een VUT-competitie.

Voorjaarscompetitie

De KNLTB Voorjaarscompetitie is één van de grootste tenniscompetities ter wereld en wordt gespeeld in de maanden april, mei en juni.
Hier vind je de speeldata van de voorjaarscompetitie 2024. Meer informatie over deze competitie vind je hier.


Zomeravondcompetitie

Kun je geen genoeg krijgen van het spelen van competitie en heb je zin om naast de voorjaarscompetitie nog een competitie te spelen? Zeven woensdagavonden in mei en juni. Deze competitie is alleen voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en voor alle speelsterktes.
Hier vind je de speeldata van de zomeravondcompetitie 2024. Meer informatie over deze competitie en hoe je kan inschrijven vind je hier.


Najaarscompetitie

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om najaarscompetitie te spelen. Er wordt gespeeld op alle dagen van de week.
Hier vind je de speeldata van de najaarscompetitie 2024. Meer informatie over deze competitie en hoe je kan inschrijven vind je hier.


 Heren-regio55plus-competitie

RTC de Laak doet mee aan de regio55plus-competitie Arnhem, Nijmegen en Omstreken.
Hier vind je de Speeldata van de regio55plus-competitie. Meer informatie over deze competitie en hoe je kan inschrijven vind je hier.