Sponsoring

Als vereniging heeft RTC de Laak veel te bieden aan haar leden en bezoekers van het park. We zijn een gezellige tennisclub, hebben een prachtig vernieuwd park met 7 banen (3 smashcourt en 4 gravel), een miniveld voor de kinderen en 230 leden. RTC de Laak is een club voor iedereen, van beginner tot echte crack en van welp tot veteraan. Door de inzet van de vrijwilligers en de vele activiteiten die georganiseerd worden, is de betrokkenheid van de leden met de club groot. Wij verwachten dat dit de komende jaren zal resulteren in een toename van het aantal leden.

Bekijk hier de diverse sponsormogelijkheden.

Sponsoruitingen

Wil jij de komende jaren als sponsor deel uitmaken van onze progressie, dan is een van de volgende sponsoruitingen mogelijk iets voor jou. Je kunt sponsoren in de vorm van een geldelijke bijdrage of in natura (denk aan het leveren van prijzen, muziek voor een feest, drukwerk/posters, eigenlijk is alles mogelijk). De behoefte verschilt per activiteit/evenement.

Sponsorpakket op maat

Wil je de vereniging op bredere schaal ondersteunen, dan ben je wellicht geïnteresseerd in een sponsorpakket op maat. Mocht je een eigen idee hebben over een sponsormogelijkheid (bijvoorbeeld een toernooi) dan kun je natuurlijk contact opnemen met de sponsorcommissie van RTC de Laak.

Contactpersonen sponsorcommissie:

Rein Liet | T 06-20056719 | reinliet@hotmail.com
Hilbert Visscher | T 06-52377397 | hilbertvisscher@outlook.com