Over Ons

Welkom bij Tennisvereniging RTC de Laak Rheden!

De Rhedense Tennis Club (RTC) De Laak is opgericht in april 1965 en telt momenteel circa 230 leden. De doelstelling van de vereniging is het plezier en de prestaties in het tennissen te verhogen door het park, het clubhuis en de banen goed te onderhouden en haar leden diverse activiteiten aan te bieden. Daarnaast richt de vereniging zich middels een actieve jeugdcommissie en een bekwame tennistrainer op het tennisplezier en het tennisspel van de ruim honderd jeugdleden.

Tennispark

Het tennispark van RTC DE LAAK is te vinden aan de IJsselsingel 1 te Rheden (nabij Zwembad Rheden). Op het park bevinden zich vier perfect onderhouden gravelbanen en drie smashcourt banen (sinds 2009) met verlichting.
Het clubhuis bestaat uit een dienstwoning en een gezellig vernieuwd clubhuis (2013). Gedurende het seizoen is de kantine in eigen beheer en wordt de bar gerund door barvrijwilligers. In de kantine zijn informatiefolders beschikbaar die u alles vertellen over onze vereniging.

Het Tennisniveau

De vereniging is geschikt voor zowel de recreatieve tennisser, als voor degenen die prestatiegericht tennis niet uit de weg gaan. De vereniging doet mee aan de KNLTB- competities en de toernooicommissie organiseert jaarlijks een aantal prestatietoernooien. Het tennisniveau varieert van een klein aantal 3 en 4 (B) spelers, een redelijke groep 5 en 6 (C) spelers en een brede groep 7, 8 (D) 9 (E) spelers.

Vrijwilligers en Sponsors

Een actieve vereniging kan niet bestaan zonder de hulp van vrijwilligers en sponsors. Een groot aantal leden heeft zitting genomen in één van de commissies of draagt op een andere manier bij aan het bestaan van de club.

Momenteel is de vereniging nog op zoek naar versterking in de competitie – en sponsorcommissie. De dagelijkse gang van zaken komt voor rekening van het Bestuur. Heeft u vragen of opmerkingen aangaande de vereniging dan kunt u altijd contact opnemen met de voorzitter of een van de andere bestuursleden.

Daarnaast is de vereniging voor haar bestaan en het organiseren van aantrekkelijke activiteiten zeer blij met haar trouwe sponsors.

Wil je graag meer informatie, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.