Lid worden?

Wil jij ook lid worden van RTC de Laak? Goed idee, want er is van alles te doen en te beleven bij ons. Weet je het nog niet zeker of weet je nog niet of het tennisspel iets voor je is, dan kun je meedoen aan een van de kennismakingactiviteiten zoals Maak Kennis Met Tennis. Ben je 18 jaar of jonger? Ook voor de jongeren zijn er diverse tennismogelijkheden.

Lid worden?

Via het formulier van de knltb kun je jouw gegevens invoeren om je aan te melden als nieuw lid. Na verzending ontvang je per e-mail een bevestiging van je inschrijving, een bondsnummer en de inloggegevens voor de knltb-app. Deze app heb je nodig om een baan af te hangen.

De contributie voor het jaarlidmaatschap is:
t/m 12 jaar – contributie € 50,00
t/m 17 jaar – contributie € 70,00
Senior contributie € 185,00
Student contributie € 95,00
Donateur/niet-spelend lid contributie € 30,00

Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.
Voor nieuwe leden die gedurende het jaar lid worden geldt dat zij in het jaar van aanmelding contributie betalen naar rato van het aantal maanden. Bijvoorbeeld, meld je je in mei aan, dan betaal je 8 van 12 maanden contributie. Dit geldt niet voor leden die het afgelopen jaar ook lid zijn geweest. Wanneer zij zich in het opvolgende jaar opnieuw aanmelden als lid dan betalen zij de contributie voor het volle jaar.

De contributie wordt in het begin van jaar geïnd. Wil je liever in termijnen betalen dan kun je op het aanmeldformulier aangeven dat dit in 3 termijnen wordt geïnd. Nieuwe leden worden automatisch lid van de KNLTB en zijn een eenmalige bijdrage aan inschrijfkosten bij de KNLTB verschuldigd.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van wat er reilt en zeilt binnen onze vereniging door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Dan ontvang je regelmatig een nieuwsbrief of nieuwsflits met nuttige informatie over activiteiten en/of wetenswaardigheden van RTC de Laak Rheden. Aanmelden kan hier.

GelrePas of Jeugdsportfonds

Heb jij of je kind een Gelrepas dan wordt de contributie geheel of gedeeltelijk vergoed door de gemeente. Ook een deel van de leskosten kan hieronder vallen. Ook zijn er mogelijkheden via het Jeugdsportfonds.
Dus met een Gelrepas of via het Jeugdsportfonds is lid worden nog voordeliger! Lees er hier meer over.

Nieuwe pasfoto op je KNLTB pasje nodig?

Indien je niet meer lijkt op de pasfoto die op je KNLTB pasje staat dan kun je een nieuwe foto op je pasje laten zetten. Stuur een pasfoto voorzien van naam en geboortedatum op naar: Wiebe Siegert, Johan d’Outreinstraat 8, 6891 CT Rozendaal. Een digitale pasfoto aanleveren is ook mogelijk. Deze kun je sturen aan: ledenadministratie@rtcdelaakrheden.nl.

Introducés

Gasten/introducés zijn natuurlijk altijd van harte welkom, alleen wel wanneer de baanbezetting het toelaat! Senioren betalen € 7,50 voor een introducé die daarvoor één dagdeel kan spelen. Dit mag maximaal drie keer per jaar.
Jeugdleden kunnen het hele jaar gratis tennissen met een vriendje of vriendinnetje dat lid is van een andere vereniging. In de zomervakantie kunnen ze ook spelen met iemand die niet lid is van een andere vereniging. Je dient dit wel altijd even aan te melden aan de bar. Dan krijg je een pasje en wordt er gekeken naar de beschikbaarheid van de banen.

Beëindigen lidmaatschap

Je kunt je lidmaatschap te allen tijde opzeggen. De contributie blijft verschuldigd voor het lopende kalender jaar en wordt per 1 januari van het eerstvolgende kalenderjaar stopgezet. Dit kan schriftelijk of per mail bij de secretaris van de vereniging. Het formulier vind je hier.

Indien een lid gedurende het hele tennisseizoen ten gevolge van een blessure niet kan tennissen en dit middels een schriftelijke doktersverklaring voor 1 juni kan aantonen, zal een korting worden gegeven op de contributie van het daaropvolgende jaar. Hij/zij betaalt dan het volgende jaar het contributiegeld voor een niet-spelend lid.