Toernooien

Strijland Open

21 tot en met 29 augustus 2021

Het smakelijkste toernooi uit de regio, het Strijland Open.

We nodigen iedereen uit om mee te doen dus ook de 65+’ers. Voor deze speciale categorie 65+ worden geen hele wedstrijden gespeeld maar wedstrijden van een uur en een kwartier mits ook in de 65+ categorie wordt ingeschreven.

Je kunt inschrijven in de categorieën 4 t/m 9 en in de rubrieken HE, DE, HD, DD en GD.

Vanaf categorie 6 t/m 8 ook in de 35+ en 65+. De onderdelen 35+ gelden voor spelers die op 31-12-2021 de leeftijd van 35 jaar bereikt hebben. De onderdelen 65+ gelden voor spelers die op 31-12-2021 de leeftijd van 65 jaar bereikt hebben.

Er wordt gespeeld volgens afvalschema om twee gewonnen sets (eventueel met tiebreak) met een super-tiebreak als eventuele 3e set.
De eerste ronde is een plaatsingsronde en beide spelers komen terug in het afvalschema.
Bij een gering aantal inschrijvingen kan de wedstrijdleiding in overleg met de bondsgedelegeerde besluiten poules te vormen.

Natuurlijk wordt er weer voor voldoende catering gezorgd.

Laten we ervoor zorgen dat de spelers van De Laak goed vertegenwoordigd zijn. Dus schrijf je allemaal in zodat het een gezellig toernooi wordt met ook veel deelnemers van RTC de Laak.

De inschrijving sluit op dinsdag 18 augustus 2021 om 23.59 uur of eerder wanneer het maximum aantal partijen van 130 is bereikt.


 Clubkampioenschappen

6 tot en met 12 september 2021

Back to the tenniscourt! Ben jij er ook weer bij?

Begin september organiseren wij weer de clubkampioenschappen.

Ook de jeugd, de zomerchallengers en onze veteranen zijn van harte welkom. Uiteraard delen we de poules in op speelsterkte en leeftijd. Elke avond zorgen wij voor lekkere hapjes, is er een loterij op zondag en zijn er mooie prijzen te winnen.

Dit jaar is de organisatie in handen van Marja van de Kracht, Rudy Elberts en Andy ten Dolle.

De inschrijving sluit op donderdag 2 september 2021.