Toernooien

Tennisstore Open 30+ dubbels in poules

17 tot en met 23 juni 2024

Vanaf maandag 17 juni tot en met zondag 23 juni organiseren we bij RTC de Laak weer het jaarlijkse dubbeltoernooi in poules.
We spelen Heren-, Dames- en Mixed dubbel in de categorieën 4 tot met 8 in de leeftijdscategorieën 30+ alsook 50+. We hebben ook dit jaar weer leuke prijzen. Het recreatieve element staat hoog genoteerd bij dit toernooi.

Bas van Tennisstore is er ook bij en kan jullie rackets bespannen als dat nodig is. Hij zal zijn winkel gedeeltelijk verplaatsen naar De Laak.

Zoals jullie van ons gewend zijn maken we het in de avonden en in het weekend weer gezellig met lekkere hapjes.

Schrijf je in via de link MijnKnltb of via www.toernooi.nl en zoek op De Laak.

De inschrijving sluit op woensdag 12 juni om 23.59 uur.

De Toernooicommissie:
Gerrit-Jan
Willem
Sebastiaan
Rob
Claudia


Strijland’s Open

19 tot en met 25 augustus 2024

Het smakelijkste toernooi uit de regio, het Strijland’s Open.

We nodigen iedereen uit om mee te doen dus ook de 65+’ers. Voor deze speciale categorie 65+ worden geen hele wedstrijden gespeeld maar wedstrijden van een uur en een kwartier mits ook in de 65+ categorie wordt ingeschreven.

Je kunt inschrijven in de categorieën 4 t/m 9 en in de rubrieken HE, DE, HD, DD en GD.

Vanaf categorie 6 t/m 8 ook in de 35+ en 65+. De onderdelen 35+ gelden voor spelers die op 31-12-2024 de leeftijd van 35 jaar bereikt hebben. De onderdelen 65+ gelden voor spelers die op 31-12-2024 de leeftijd van 65 jaar bereikt hebben.

Er wordt gespeeld volgens afvalschema om twee gewonnen sets (eventueel met tiebreak) met een super-tiebreak als eventuele 3e set.
De eerste ronde is een plaatsingsronde en beide spelers komen terug in het afvalschema.
Bij een gering aantal inschrijvingen kan de wedstrijdleiding in overleg met de bondsgedelegeerde besluiten poules te vormen.

Natuurlijk wordt er weer voor voldoende catering gezorgd.

Laten we ervoor zorgen dat de spelers van De Laak goed vertegenwoordigd zijn. Dus schrijf je allemaal in zodat het een gezellig toernooi wordt met ook veel deelnemers van RTC de Laak.

Je kan inschrijven via deze link.

De inschrijving sluit op dinsdag 13 augustus om 23.59 uur of eerder wanneer het maximum aantal partijen van 130 is bereikt.


 Clubkampioenschappen

2 tot en met 8 september 2024

Back to the tenniscourt! Ben jij er ook weer bij?

Begin september organiseren wij weer de clubkampioenschappen.

Ook de zomerchallengers zijn van harte welkom. Uiteraard delen we de poules in op speelsterkte en leeftijd. Elke avond zorgen wij voor lekkere hapjes en zijn er mooie prijzen te winnen.