Toernooien

Strijland Open

17 tot en met 23 augustus 2020

Het smakelijkste toernooi uit de regio, het Strijland Open.

We nodigen iedereen uit om mee te doen dus ook de 65+’ers. Voor deze speciale categorie 65+ worden geen hele wedstrijden gespeeld maar wedstrijden van een uur en een kwartier mits ook in de 65+ categorie wordt ingeschreven.

Je kunt inschrijven in de categorieën 4 t/m 8 en in de rubrieken HE, DE, HD, DD en GD.

Vanaf categorie 6 t/m 8 ook in de 35+ en 65+. De onderdelen 35+ gelden voor spelers die op 31-12-2020 de leeftijd van 35 jaar bereikt hebben. De onderdelen 65+ gelden voor spelers die op 31-12-2020 de leeftijd van 65 jaar bereikt hebben.

Vooral het spelen in de speelsterkte categorie 8 geeft voor de beginners een leuke uitdaging om zich te meten met anderen.

Er wordt gespeeld volgens afvalschema om twee gewonnen sets (eventueel met tiebreak) met een super-tiebreak als eventuele 3e set.
De eerste ronde is een plaatsingsronde en beide spelers komen terug in het afvalschema.
Bij een gering aantal inschrijvingen kan de wedstrijdleiding in overleg met de bondsgedelegeerde besluiten poules te vormen.

Natuurlijk wordt er weer voor voldoende catering gezorgd.

Op vrijdagavond 21 augustus doen we ook weer de grote verloting. Deze doen we i.v.m. Covid19 niet met de hele groep in het clubhuis. De lootjes worden wel getrokken en de winnaars worden ingelicht dat ze iets hebben gewonnen en op kunnen halen.

Laten we ervoor zorgen dat de spelers van De Laak goed vertegenwoordigd zijn. Dus schrijf je allemaal in zodat het een gezellig toernooi wordt met ook veel deelnemers van RTC de Laak.

Je kan inschrijven via deze link.

De inschrijving sluit op dinsdag 11 augustus 2020 om 18.00 uur of eerder wanneer het maximum aantal partijen van 130 is bereikt.


 Clubkampioenschappen

31 augustus tot en met 6 september 2020

Back to the tenniscourt! Ben jij er ook weer bij?

Begin september organiseren wij weer de Clubkampioenschappen.

Alles is mogelijk: stel zelf een poule samen met een aantal andere spelers, 18-25-30+ of 65+ alles mag. Ook de jeugd en onze veteranen zijn van harte welkom. Uiteraard delen we de poules in op speelsterkte en leeftijd. Elke avond zorgen wij voor lekkere hapjes, is er een loterij op zondag en zijn er mooie prijzen te winnen.

Ook dit jaar is de organisatie in handen van Roderik Teunissen, Marja van de Kracht, Wilko Goldebeld en Rudy Elberts.

Je kan inschrijven via deze link.

De inschrijving sluit op dinsdag 27 augustus 2020.