Ook helpen?

Dat RTC De Laak bruist, komt door onze vrijwilligers. Zij maken het allemaal mogelijk. Voor en achter de schermen verzetten ze heel wat werk! Je leest hier wat er allemaal gebeurt, en waar jij, als je zin hebt, een steentje aan kunt bijdragen. Nou zou je kunnen denken: wat zijn er al veel vrijwilligers! En dat is ook zo. Maar we hebben nog steeds helpende handen nodig. Nieuwe gezichten die met fris elan onze club verder helpen.

Wat dacht je van een functie in de jeugdcommissie, of je inzetten voor de sponsorcommissie, of de coördinatie van de vrijwilligers voor je rekening nemen? Heb je twee rechterhanden of vind je het gewoon tof om samen iets te doen en betrokken te zijn? Wil je niet in een commissie? Dan zijn er nog tal van andere activiteiten voor junioren en senioren waarbij hulp gevraagd wordt. Ook achter de bar hebben we behoefte aan gemotiveerde leden die het leuk vinden om hun steentje bij te dragen aan het tennisplezier van onze leden maar ook die van andere parken. Er zijn genoeg zaken binnen onze vereniging waar nog helpende handen nodig zijn.

Op dit moment hebben we vooral behoefte aan:

Hoe meld ik me aan als vrijwilliger?

Heb je zin om mee te helpen? Graag! Geef het door aan activiteitencoordinator@rtcdelaakrheden.nl of schiet eens iemand van het bestuur of de commissies aan. Alle hulp is welkom en hoe meer handen… hoe leuker!