Voorjaarscompetitie

Dit is een landelijke KNLTB-competitie voor jeugd en senioren.

Doelgroep: Tenniskids: Rood, Oranje en Groen. Junioren t/m 17 en senioren: 17+, 35+ en 50+.

Speeldagen: Senioren: diverse dagen, tijden en groepen. Jeugd: vrijdag, zaterdag of zondag

Hier vind je het complete voorjaarscompetitieaanbod 2022 Gelderland.

Wanneer: alle competities (behalve vrijdagavond): Zeven speeldagen van april tot begin juni.
De vrijdagavond-competitie heeft 5 speeldagen om de week van april tot begin juni. Hier vind je de speeldata van de Voorjaarscompetitie 2022.

Opgeven: individueel of per team via een mail aan vcl@rtcdelaakrheden.nl

Deadline: zondag 27 december 2021

Inschrijven teams: Inschrijving dient conform onderstaand invullijst verstrekt te worden. Vanuit de VCL zal een bevestigingsmail gestuurd worden voor ontvangst inschrijving, inclusief controle of deze volledig is. De VCL zal de teams inschrijven. Daarna zal door de VCL een bevestiging worden verstuurd van de inschrijving bij de KNLTB. Dit als controle dat het team ook daadwerkelijk is ingeschreven. Het is aan de captains om te controleren of dit correct is gedaan.

Inschrijven individueel: Ook spelers die willen invallen of nog geen team hebben kunnen zich aanmelden. Geef dan je speelsterkte, leeftijd en voorkeuren (de gewenste speeldagen en competitiesoorten waar je aan mee zou willen doen) en contactgegevens door. Dan zullen we gezamenlijk kijken wat er mogelijk is.

Wil je graag vaker dan één keer per week competitie spelen of voor twee verschillende verenigingen uitkomen? Vraag dan dispensatie aan via de Verenigingscompetitieleider.

Let op: De belangstelling voor de vrijdagavond is erg groot. Ook is er nu door de KNLTB een verdeling gemaakt in twee groepen. Begrijpelijk, maar we kunnen (per avond) maar 8 teams inschrijven en is het dus mogelijk dat niet alle teams kunnen spelen. Misschien moeten we loten; zorg in elk geval dat je inschrijving op tijd bij ons binnen is. Dus wees er snel bij en denk na over alternatieve speeldagen of avonden.
Vooralsnog is er normale competitie aangeboden voor de vrijdagavond, maar natuurlijk is alles afhankelijk van stand van zaken omtrent Covid-19, het kan dus nog weer wijzigen.

  Inschrijfformulier voor de Voorjaarscompetitie

  Teamnaam

  Welke competitie men mee wil doen

  Dag(deel) (verplicht)

  Type
  DamesHerenGemengd

  Leeftijdsklasse
  17+35+50+

  Type wedstrijden (aantal dubbel en enkel etc) (verplicht)

  Captaingegevens

  Naam (verplicht)

  Bondsnummer (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (liefst 06 voor in de groepsapp) (verplicht)

  Back-up Captain

  Teamleden (Voornaam, Achternaam en Bondsnummer)

  Lid 1

  Lid 2

  Lid 3

  Lid 4

  Lid 5

  Lid 6

  Lid 7

  Lid 8