Voorjaarscompetitie

Dit is een landelijke KNLTB-competitie voor jeugd en senioren.

Doelgroep: Tenniskids: Rood, Oranje en Groen. Junioren t/m 17 en senioren: 17+, 35+ en 50+.

Speeldagen: Senioren: diverse dagen, tijden en groepen. Jeugd: vrijdag, zaterdag of zondag

Hier vind je zowel het voorjaarscompetitieaanbod 2023 Landelijk alsook het voorjaarscompetitieaanbod 2023 Regionaal.

Wanneer: alle competities (behalve vrijdagavond): Zeven speeldagen van april tot begin juni.
De vrijdagavond-competitie heeft 5 speeldagen om de week van april tot begin juni. Hier vind je de speeldata van de Voorjaarscompetitie 2023.

Opgeven: Individueel of per team inschrijven kan enkel door middel van het invullen van het onderstaand invulformulier.

Deadline: woensdag 28 december 2022 23.59 uur, inschrijvingen hierna zullen niet meegenomen worden.

Inschrijven individueel: Ook spelers die willen invallen of nog geen team hebben kunnen zich aanmelden. Geef dan je speelsterkte, leeftijd en voorkeuren (de gewenste speeldagen en competitiesoorten waar je aan mee zou willen doen) en contactgegevens door. Dan zullen we gezamenlijk kijken wat er mogelijk is.

Wil je graag vaker dan één keer per week competitie spelen of voor twee verschillende verenigingen uitkomen? Vraag dan dispensatie aan via de Verenigingscompetitieleider.

Inschrijven teams: Na invullen van het onderstaande formulier zal er vanuit de VCL een bevestigingsmail gestuurd worden voor ontvangst inschrijving, inclusief controle of deze volledig is.
De VCL zal de teams inschrijven voor de competitie bij de KNLTB. Daarna zal vanuit de VCL een bevestiging worden verstuurd van de inschrijving bij de KNLTB. Dit als controle dat het team ook daadwerkelijk is ingeschreven.
Het is aan de captains om te controleren of dit correct is gedaan en de bevestiging hiervan terug te sturen naar de VCL.

Aanvullende voorwaarden voor inschrijven: Buiten de eisen die de KNLTB stelt aan het meedoen van de competitie zijn er ook vanuit de Club aanvullende voorwaarden gesteld.
Alle teams dienen 1 bardienst te draaien, niet zijnde tijdens een eigen competitiedag. Teams kunnen zichzelf voor de bardienst opgeven. Geeft een team zich niet op, dan worden ze ingedeeld. Dus verplichting voor alle teams!
De captain is verantwoordelijk dat dit wordt geregeld of wordt hiervoor ingepland. Alle leden die achter de bar staan dienen te voldoen aan de eisen gesteld in het kantinereglement cq die behoren bij het invullen van een bardienst.

De belangstelling voor met name de vrijdagavond is erg groot. Ook is er nu door de KNLTB een verdeling gemaakt in twee groepen. Begrijpelijk, maar we kunnen (per dag / avond) maar 8 teams inschrijven en is het dus mogelijk dat niet alle teams kunnen spelen. Er zal dan een loting gaan plaatsvinden.
Bij een loting gelden de volgende regels:

  Inschrijfformulier voor de Voorjaarscompetitie

  Teamnaam

  Welke competitie men mee wil doen

  Dag(deel) (verplicht)

  Type

  DamesHerenGemengd

  Leeftijdsklasse

  17+35+50+

  Type wedstrijden (aantal dubbel en enkel etc) (verplicht)

  Captaingegevens

  Naam (verplicht)

  Bondsnummer (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (liefst 06 voor in de groepsapp) (verplicht)

  Back-up Captain

  Teamleden (Voornaam, Achternaam en Bondsnummer)

  Lid 1

  Lid 2

  Lid 3

  Lid 4

  Lid 5

  Lid 6

  Lid 7

  Lid 8