Najaarscompetitie

Dit is een landelijke KNLTB-competitie voor jeugd en senioren.

Doelgroep:

Hier vind je het complete aanbod najaarscompetitie 2024 senioren landelijk en aanbod najaarscompetitie 2024 senioren regionaal.

Wanneer: Alle competities vijf speeldagen van half september tot eind oktober. Hier vind je de speeldata van de najaarscompetitie 2024.

Opgeven: individueel of per team met het onderstaande formulier

Deadline: zondag 2 juni 2024

Inschrijven teams: Inschrijving dient conform onderstaande invullijst verstrekt te worden. Vanuit de verenigingscompetitieleider (VCL) zal een bevestigingsmail gestuurd worden voor ontvangst inschrijving, inclusief controle of deze volledig is. De VCL zal de teams inschrijven. Daarna zal door de VCL een bevestiging worden verstuurd van de inschrijving bij de KNLTB. Dit als controle dat het team ook daadwerkelijk is ingeschreven. Het is aan de captains om te controleren of dit correct is gedaan.

Inschrijven individueel: Ook spelers die willen invallen of nog geen team hebben kunnen zich aanmelden. Geef dan je speelsterkte, leeftijd en voorkeuren (de gewenste speeldagen en competitiesoorten waar je aan mee zou willen doen) en contactgegevens door. Dan zullen we gezamenlijk kijken wat er mogelijk is.

Aanvullende voorwaarden voor inschrijven: Buiten de eisen die de KNLTB stelt aan het meedoen van de competitie zijn er ook vanuit de club aanvullende voorwaarden gesteld.

Invulling bardienst

 1. Senioren, 2 of meer teams
  Eerste actie
  Deze dag/avond regulier openzetten via de KNLTB ClubApp voor alle leden om zich in te schijven voor deze bardiensten. Deadline voor aanmelden is tot de maandag voorafgaand aan de competitie dag/avond. Daarna sluit de KNLTB ClubApp voor deze bardienst.
  Tweede actie
  Bij geen of onvoldoende bezetting op een speeldag/avond worden de captains van de thuisspelende teams hierover geïnformeerd door de barcoördinator.
  De captains worden nu zelf verantwoordelijk voor de barbezetting. Onderling dienen zij te regelen dat er alsnog een bezetting bar is voor die dag/avond.
  Invulling mag niet worden gedaan door een, die dag/avond meespelend teamlid. De naam/namen van de vrijwilliger(s) wordt/worden doorgegeven aan de barcoördinator voor registratie van het vrijwilligerswerk. De uren tellen mee voor vrijwilligerswerk.
 2. Bij minder dan twee teams of bij inhaalcompetitie dient het team zelf de bardienst in te vullen.

De belangstelling voor met name de vrijdagavond is erg groot. Begrijpelijk, maar we kunnen (per dag / avond) maar 8 teams inschrijven en is het dus mogelijk dat niet alle teams kunnen spelen. Er zal dan een loting gaan plaatsvinden.
Bij een loting gelden de volgende regels:

  Inschrijfformulier voor de najaarscompetitie

  Teamnaam

  Welke competitie men mee wil doen

  Dag(deel) (verplicht)

  Type

  DamesHerenGemengd

  Leeftijdsklasse

  17+35+50+

  Type wedstrijden (aantal dubbel en enkel etc) (verplicht)

  Captaingegevens

  Naam (verplicht)

  Bondsnummer (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (liefst 06 voor in de groepsapp) (verplicht)

  Back-up Captain

  Teamleden (Voornaam, Achternaam en Bondsnummer)

  Lid 1

  Lid 2

  Lid 3

  Lid 4

  Lid 5

  Lid 6

  Lid 7

  Lid 8

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.