Najaarscompetitie

Dit is een landelijke KNLTB-competitie voor jeugd en senioren.

Doelgroep: Tenniskids: Rood, Oranje en Groen. Junioren t/m 17 en senioren: 17+, 35+ en 50+.

Speeldagen: alle dagen van de week, diverse tijden en groepen.

Wanneer: zeven speeldagen van september tot eind oktober. Hier vind je de SPEELDATA van de competitie 2020.

Opgeven: individueel of per team via een mail aan vcl@rtcdelaakrheden.nl

Deadline: vrijdag 12 juni 2020

Inschrijven teams: Inschrijving dient conform onderstaand invullijst verstrekt te worden. Vanuit de VCL zal een bevestigingsmail gestuurd worden voor ontvangst inschrijving, inclusief controle of deze volledig is. De VCL zal de teams inschrijven. Daarna zal door de VCL een bevestiging worden verstuurd van de inschrijving bij de KNLTB. Dit als controle dat het team ook daadwerkelijk is ingeschreven. Het is aan de captains om te controleren of dit correct is gedaan.

Inschrijven individueel: Ook spelers die willen invallen of nog geen team hebben kunnen zich aanmelden. Geef dan je speelsterkte, leeftijd en voorkeuren (de gewenste speeldagen en competitiesoorten waar je aan mee zou willen doen) en contactgegevens door. Dan zullen we gezamenlijk kijken wat er mogelijk is.

Let op: De belangstelling voor de vrijdagavond is erg groot. Begrijpelijk, maar we kunnen mogelijk niet alle teams laten spelen. Het maximum is 8 teams. Bij inschrijving van meer dan 8 teams zullen we moeten loten. Zorg in elk geval dat je inschrijving op tijd bij ons binnen is. Dus wees er snel bij en denk na over alternatieve speeldagen of avonden.