Onze trainer

Hieronder stelt de trainer zichzelf voor.

Hallo tennisvrienden!

Ik wil mijzelf graag even voorstellen, mijn naam is Sander van Raay. Ik ben 28 jaar oud en ben woonachtig in Doetinchem. Ik woon hier samen met mijn vriendin, hond en kat. Ik ben erg graag in de natuur en hou van een goede wandeling met de hond.

Van jongs af aan is tennis mijn passie en beleef ik hier dagelijks erg veel plezier aan. Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Zelf tennis ik al bijna mijn hele leven en speel elk jaar weer competitie en probeer lekker te trainen waar dit kan. Mijn speelsterkte is 3 enkel 4 dubbel. Als trainer wil ik heel graag mijn passie en liefde voor het tennisspel overbrengen tijdens mijn lessen. Natuurlijk hoop ik dat jullie net zo veel plezier en voldoening van het tennis krijgen als ik altijd heb gehad en nog heb.

Wat kun je van mij als tennistrainer verwachten? Op niveau afgestemde trainingen met veel enthousiasme en gedrevenheid, maar altijd met fanatisme en een lach!

Vanaf 1 april zien jullie mij op de banen van de Laak. Daar mogen jullie mij gerust aanspreken voor vragen, informatie of zomaar een gesprekje om mij beter te leren kennen. ik heb veel zin om als tennisleraar bij jullie aan de slag te gaan en zal mijn best doen mijn enthousiasme op jullie over te brengen en jullie niveau omhoog te tillen.

Sportieve groet Sander van Raay