Onze trainer

Hieronder stelt de trainer zichzelf voor.
Wil je contact opnemen met de trainer? Dat kan via trainer@rtcdelaakrheden.nl of 06-25637536

Hallo allemaal,Jaco Beeuwkes

Ik ben Jaco Beeuwkes uit Zutphen, vader van Eliza (8) en geef sinds kort les op de maandag en woensdag.

Ik ben ooit begonnen bij TV Almen. Na 2 jaar kon ik aan het werk in Spanje (Platja d’Aro) waar ik les gaf aan toeristen, locals, mensen uit Barcelona en Girona die in het weekend naar hun strandhuis kwamen en aan Duitse teams die zich kwamen voorbereiden op competitie en toernooien.

Bij terugkomst in Nederland jarenlang lesgegeven bij de LTC Zutphen. Na een blessure nog een toeristische opleiding gedaan en bij OAD Reizen gewerkt en 6 jaar vertegenwoordiger geweest (van Prince Tretorn Diadora) waarbij ik het geluk had alle wereldtoppers in Rosmalen, Rotterdam en Amersfoort te mogen aanschouwen. Nadal, Federer, Fererro, del Potro, Wawrinka etc.

De laatste jaren gaf ik les bij TV Beekhuizen maar door omstandigheden (ontsteking aan mijn hart en privé wat minder prettige dingen) ben ik daar weggegaan. Nu dus weer langzaam het aantal uren lesgeven opbouwen. Ook 1x mogen invallen bij het eerste mixteam zaterdag van TV Presikhaaf (waar ik op dinsdag en donderdag les geef) die ik helaas niet heb kunnen helpen aan het kampioenschap. Wel was het weer fijn om weer een potje te spelen na een aantal jaar geen wedstrijden gespeeld te hebben. In de zomervakantie mijn eerste toernooi sinds jaren gespeeld (en gewonnen) in Zutphen.

Naast tennis ben ik liefhebber van vele andere sporten zoals o.a. padel, voetbal, golf, skiën, wandelen en mountainbiken. In mijn periode in Spanje heb ik vaak wedstrijden van F.C. Barcelona bezocht en heeft tot resultaat geleid dat ik samen met een vriend al jaren een fanclub run (www.facebook.com/FCBarcelonaNederland). Dat is inmiddels een uit de hand gelopen hobby waarbij we een paar keer per jaar een reis organiseren en begeleiden naar Barcelona. Mocht je dus een keer Messi en zijn vrienden live in actie willen zien…

In Spanje ben ik in aanraking gekomen met padel en daar ben ik nu ook een enthousiast liefhebber van geworden. Volgend jaar ga ik de cursus voor padelleraar volgen en het zou mooi zijn dat het aantal banen in de regio dan flink is uitgebreid. Misschien wel bij RTC de Laak.

Een paar keer per jaar ga ik voor Tennis Air Travel (www.tennisreizen.net) op reis om op prachtige locaties in Spanje, Turkije en Griekenland les te geven. Iemand moet het doen dus heb ik me maar aangeboden 🙂
De volgende reis, naar Fuerteventura, is alweer gepland voor februari. Maar eerst tot ziens bij RTC de Laak!!

Jaco