Maak Kennis Met Tennis

SPECIAAL AANBOD

Maak Kennis Met Tennis

Tennisvereniging RTC de Laak organiseert voor iedereen die de tennissport eens wil ervaren een speciale actie ‘Maak Kennis Met Tennis’. Bij voldoende deelnemers start weer een MKMT-groep. Voor slechts € 40,00 krijgt u gedurende 5 weken 5 groepstennislessen van 60 minuten aangeboden waardoor u op een leuke en vrijblijvende manier kunt kennismaken met de tennissport.

Tijdens deze 5 lessen kunt u gebruikmaken van een leenracket. Natuurlijk is deze actie geldig voor zowel jeugd als volwassenen. Dag en tijdstip is afhankelijk van de beschikbaarheid van de trainer en het aantal aanmeldingen. Geef je verhinderingen door bij de aanmelding. Heeft u al eerder getennist en wilt u de tennissport weer oppakken dan kan dit natuurlijk ook! Geef dan bij aanmelding even aan dat u reeds tenniservaring heeft.

Als u na deze 5 weken enthousiast bent en besluit om lid te worden van onze tennisvereniging RTC de Laak, dan krijgt u van ons € 40,00 korting op het lidmaatschap! Voor aanmelding of meer informatie over de actie kunt u contact opnemen met onze tennisleraar Sander van Raay via trainer@rtcdelaakrheden.nl of 06-29415994.